Uitnodiging Open Dag op 6 maart

"Iedereen is welkom bij De Vlindertuin"

 

De Vlindertuin telt +/- 350 leerlingen, verdeeld over 16 groepen. De leerlingen krijgen les van een enthousiast en gemotiveerd team, met wie het prettig samenwerken is. Ook voor ouders.

De Vlindertuin maakt deel uit van de brede school; een kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal zitten in hetzelfde ruim opgezette en lichte gebouw. Dat maakt de overstap naar het basisonderwijs gemakkelijk. Het is echt een school waar je je welkom voelt.

Wij denken dat een kind dat zich prettig voelt op school, beter en meer leert. Ons team zet zich er dan ook voor in dat ieder kind zich thuis voelt. Wij werken met passie voor en met de kinderen. En willen zo voor elk kind de beste school zijn. Het taal-, lees- en rekenonderwijs staat bij ons in de schijnwerpers. Maar een kind moet zich ook sociaal-emotioneel en creatief goed ontwikkelen. Ook daaraan besteden wij dan ook gericht aandacht. 

 

Uitnodiging Open Dag op 6 maart

 

Wij nodigen u van harte uit om tijdens onze Open Dag op 6 maart a.s. een bezoek te brengen aan onze school. Deze dag staan de deuren van 13.00 uur tot 16.00 uur open voor nieuwe kinderen, ouders en andere geïnteresseerden. Onze leerkrachten en medewerkers vertellen u met alle plezier over hun werk, de school, de samenwerking met de ouders en het onderwijs aan de kinderen. Een mooie kans om de kinderen en leerkrachten aan het werk te zien en om meer over onze school te weten te komen. Ook onze 19 collega scholen van KPO Roosendaal doen mee met deze open dag. Meer informatie over al onze scholen vindt u op www.kporoosendaal.nl

 

Wij zien er naar uit u te mogen ontvangen op onze Open Dag.