Claudia van Dal

onderwijsassistente

Ik ben Claudia van Dal, geboren in Suriname in 1968. Mijn man en ik zijn in 2004 in Roosendaal komen wonen. Wij hebben samen een zoon van 6 jaar. In 2009 was ik klaar met mijn studie aan het Kellebeek College, opleiding SPW3.
Sinds 1 maart 2010 ben ik werkzaam als onderwijs-assistent op De Vlindertuin , in groep 3 (schakelklas). Voorheen heb ik stage gelopen en als invalkracht werkzaam geweest op een ZMLK school.
Ik heb het op de Vlindertuin goed naar mijn zin en kom met plezier naar mijn werk. Elk nieuw schooljaar kijk ik weer uit naar de jonge groep kinderen waarmee ik een band opbouw gedurende het schooljaar. Het is leuk om te zien en ervaren  hoe enthousiast de kinderen zijn om letters en woorden te leren. Gedurende het schooljaar zie ik ze groeien zowel letterlijk als figuurlijk. Naarmate het jaar verstrijkt kunnen ze niet alleen maar letters lezen maar ook een heel woord aan elkaar schrijven. Naast cijfers herkennen kunnen ze ook sommetjes met getallen tot en met 10 maken.
Het is heel fijn dat ik samen met mijn collega’s deze groep kinderen mag begeleiden en  de extra ondersteuning kan geven die ze nodig hebben.

U kunt mij mailen via c.v.dal@kporoosendaal.nl