Ine Struys - van Gastel

groepsleerkracht

Ine Struijs
leerkracht groep 1-2
Hallo, ik ben Ine Struijs. Al heel jong had ik twee wensen, namelijk moeder en kleuterjuf worden. Beide wensen zijn uit gekomen. Ik ben getrouwd en samen hebben we een zoon en een dochter . Om kleuterjuf te worden heb ik “de KLOS” gevolgd (Opleiding voor kleuterleidster).
Nu sta ik al meer dan 25 jaar met veel plezier voor de groepen 1 en 2.Op de Vlindertuin werken we met Piramide. In deze methode komen alle ontwikkelingsgebieden aan bod, zodat de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Kinderen van 4, 5 en 6 jaar zijn spontaan en open. Je bent de hele dag druk bezig, maar ze geven je veel energie en plezier terug. Elk kind is anders en ontwikkelt zich in eigen tempo en op eigen manier, het is heel fijn om aan dit proces deel te mogen nemen.

U kunt mij mailen via i.struijs@kporoosendaal.nl