Kennismaken

Uw zoon of dochter is (bijna) 4 jaar? Dan mag hij of zij naar school. De keuze voor de juiste basisschool voor uw kind is niet makkelijk. Om een goede en bewuste keuze te maken, kunt u deze website bekijken en onze schoolgids lezen. Zo weet u zeker dat ons onderwijs en onze aanpak passen bij u en uw kind.   

Nader kennismaken?
Onze school spreekt u en uw kind aan? Dan bent u uiteraard van harte welkom om nader kennis te maken met De Vlindertuin. U kunt een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met de onderbouwcoördinator. Dit kan via de administratie, telefoonnummer 0165- 522970. Tijdens dit informatiegesprek kunt u al uw vragen stellen en krijgt u een rondleiding door onze school. Uw kind is hierbij natuurlijk ook welkom. Na dit gesprek kunt u definitief kiezen voor inschrijving op onze school. 

Wisselen van school?
Uw zoon of dochter zit nu op een andere basisschool, maar wil graag overstappen? Uiteraard hebben wij ook dan de mogelijkheid om uw kind te plaatsen. Wanneer u contact met ons opneemt, bespreken wij graag met u de procedure.